Blog

Szex az ágyon kívül – különleges helyszínek

Kellner Tamás
2024.01.29 15:05
Szex az ágyon kívül – különleges helyszínek

Bizonyára mindenkinek van olyan története, amelyet olyan szeretkezésről hallott, ami az ágyon kívül, egy különlegesebb helyszínen történt, vagy ő magas is átélt ilyet.

Akár a lakáson belül, akár a természet lágy ölén vagy éppen egy olyan helyen, ahol sok ember megfordul(hat). Az ember fantáziája határtalan, és a különböző helyszínek is szinte végtelen lehetőséget biztosítanak arra, hogy partnerünkkel izgalmas kalandokban legyen részünk.

Miért jó és izgalmas?

A felmérések egybehangzóan azt mutatják, hogy a legtöbb pár a hálószobai ágyon gabalyodik egymásba, ami egy teljesen kézenfekvő megoldás, ugyanakkor számos oka lehet annak, ha úgy döntenek – ők maguk vagy a libidójuk –, hogy ezt máshol tegyék meg.

Valakit vonz az a fajta izgalom, hogy esetleg meglátják, és akadnak olyanok is, akik például az ellaposodó kapcsolatukat próbálják ily módon felturbózni. De akár a kényszer is teremthet olyan helyzetet, hogy máshol kell megoldani az aktust. Természetesen vannak olyanok is, akiknek a hálószobai ágyon kívül nincs szexben részük. Ők vannak többségben, de van egy réteg, akik a saját kockázatvállalásuktól függően, inkább más helyszín után néznek. Ezekből pedig nincs hiány.

 

Kint

A természet lágy ölén is minden további nélkül összejöhet a szex. Nézzük meg, hogy melyek azok a helyszínek, amik lehetőséget kínálnak az élvezetekre.

  • Az erdő, mező, kemping: A régi időkben állítólag csak a tehetősek bújtak össze hálószobai ágyban, mert nekik volt saját, privát szobájuk. A szegényebbeknél, ahol sok ember lakik egy fedél alatt, már eleve nehezebb volt kivitelezni egy jó szexet, hiszen ott mindig volt valamilyen zavaró körülmény, így számukra az volt a természetes, hogy a legközelebbi erdőben vagy mezőn bújtak össze. Manapság is egy jó alternatíva a szexhez a természet, hiszen viszonylag rejtve vagyunk, ugyanakkor van benne némi izgalom is, mert mégiscsak megláthat vagy meghallhat valaki. Egy, a körülményekhez képest kényelmes helyet találva, gyakorlatilag az összes alappózt ki lehet próbálni, bár egy mezőn egy pokrócot leterítve még ennél is többet. Nézőközönségünk pedig maximum az állatvilág képviselői lesznek. A kényelmesebbek felállíthatnak egy sátrat is, így biztosítva egy kis intimitást maguknak. A kényelmet hálózsákokkal is lehet fokozni, és rovarírtóval...
  • A strand, a part: Igaz, mi magyarok nem bővelkedünk vízpartokban, tengerben, eldugott öblökben, de ettől még nem kell elvetni ezt a helyszínt, hiszen azért vannak olyan vízparti helyek, ahol kielégíthetjük a szexuális fantáziánkat és partnerünket. Egy elhagyatott helyet keresve, a tömegtől viszonylagos távolságban, egy strandtörülközőn – vagy az alatt – nyugodtan hódolhatunk az élvezeteknek. Amennyiben ezt a tengernél tudjuk megtenni, még szebb emlékként maradhat meg bennünk. Viszont a homokkal vigyázni kell, mert könnyen irritálhatja a nemi szerveket és nagy fertőzéskockázattal jár. Sajnos bizonyítottan nagyon sok strand szennyezett a világon, de önmagában a homok is tönkreteheti a szexet.
  • Vízben: Sok lehetőség van arra, hogy a vízben legyenek egymáséi a párok. A tenger, egy tó vagy akár egy medence vagy jakuzzi is kiváló helyszín lehet arra, hogy szexre kerüljön sor. Azt tudni kell, hogy a vízben való szex során a férfiak számára teljesen más érzést élhetnek át. Ugyanis a víz, mint közeg folyamatosan egyfajta textúrabeli eltérést eredményez, de semmiféleképpen nem lehet érezni a hüvelyben, ha egy nő izgalomba jön. Ennek az oka, hogy a víz teljesen kimossa a „kenőanyagokat” a hüvelyből, így hüvelyszárazság jön létre, sőt, rossz esetben húgyúti fertőzést is okozhat a szex a vízben. Ízlések és pofonok, hogy a vízben való szex valakinek bejön-e vagy sem, de az biztos, hogy rejt némi fertőzési kockázatot. Valamint azt is fontos számításba venni, hogy a víz hőmérséklete alapvetően fogja befolyásolni a szex időtartamát. A férfiaknak a hideg víz miatt összezsugorodhat a péniszük, ami egy teljesen természetes reakció a test részéről, így nem muszáj azonnal potencianövelő tablettáért rohanni, hiszen ez nem merevedési zavar, pusztán a test reakciója a hőmérsékletváltozásra. Ha már víz, a leginkább javasolt a jakuzzi vagy egy pezsgőfürdő, hiszen azokban temperálni lehet a hőmérsékletet.
  • Járműben, járművön: Tény, hogy egy autó nem a legkényelmesebb hely a szexhez, de ez az egyik olyan helyszín, amely általában véletlenszerűen jön össze. A legspontánabb és a leggyakoribb szex az autókban szokott megtörténni, ami elég izgalmas ahhoz, hogy megérje kipróbálni. Mondani sem kell, hogy ezt a megoldást semmiképpen nem a forgalomban érdemes alkalmazni, bár olykor felkap a sajtó olyan híreket, miszerint valakik pont ezt tették, és/vagy rajtakapták őket, vagy ezzel balesetet okoztak. Mindenképpen félre kell húzódni az autóval egy olyan helyre, ahol nem zavarunk senkit, és bennünket sem zavar senki. A másik alternatíva a közösség közlekedési eszközök sokasága. Akár városi tömegközlekedésről, akár repülőről vagy vonatról beszélünk, a lebukás kockázata ezeken a járműveken megsokszorozódik, és akár súlyos következményekkel járhat.

Bent

Amennyiben azt hisszük, hogy az ágyon kívül csak a természetben lelhetjük meg a szex okozta örömöket, úgy nagyot tévedünk. Rengeteg olyan hely van, ahol nem kell az időjárás szeszélyeitől tartanunk. Akár a lakás egy másik helyisége, akár egy olyan hely, ami nyilvános.

  • Saját ingatlan: Amennyiben nincs zavaró tényező (pl: gyerek), úgy a lakás összes helyiségét kihasználhatjuk, hogy együtt legyünk. Ilyen lehet a fürdőszobai kád vagy tusoló, ahol a pózokat tekintve ugyancsak korlátozottak a lehetőségek, de ki ne szeretne egy ilyen szituációt kipróbálni. A mosógép centrifuga programja egy másik olyan lehetőség, ami kifejezetten csábító lehet. Nem esett szó még a tükörről, ami szintén sokak fantáziáját mozgatja meg, mert nézni magunkat a partnerünkkel kifejezetten izgató lehet.
  • Lift, próbafülke, mozi, stb.: Sokak szexuális bakancslistáján szerepelhetnek olyan helyek, ahol a lebukás veszélye hatalmas, de ez mégsem tántorítja el őket attól, hogy megtalálják az olyan helyeket – még ha szűkek is -, ahol kedvükre tölthetnek pár percet kedvesükkel. Igen, maximum párat, ugyanis ezeken a helyeken általában nagy a forgalom vagy sokan vannak körülöttünk. Ilyenkor érdemes lehet egy potencianövelő tablettával előre készülni a szexre, hogy ha odakerül a sor, akkor már ne a merevedéssel kelljen foglalkozni, mert arra bizony nem lesz idő.
  • Munkahely: Bár a Covid-19 világjárvány miatt és azóta is sokan már az otthoni munkavégzésre álltak át, de sok ember kihagyhatatlan helyszínnek jelölte meg a munkahelyet. Amennyiben van olyan helyiség, ahova nem járnak a munkatársak, ott az adott helyiség körülményeihez igazodva lehet egymásnak esni. Egyre viszont mindenképpen figyeljünk. Ne kockáztassuk ezért az élményért az állásunkat.

 

 

 

Elmenetel

A különleges vagy szokatlan helyen való szex sok izgalmat adhat a partnereknek, mert igaz, hogy a hálószobán kívül is van élet, és szikrát is adhat egy kapcsolatnak. Ugyanakkor ehhez a „mutatványhoz” mindkét félnek bevállalósnak és bátornak kell lennie. Az adrenalin és a libidó csodálatos kombinációja, és egy spontán – vagy előre megtervezett – hely megtalálása csodákat tehet. Pusztán csendben kell maradni az aktus közben, ami vállalható kompromisszum, ahhoz képest, hogy mit nyerünk az élményekkel és élvezettel.