Így válassz sikosítót!

Sokszor felmerül a kérdés: bármelyik sikosítót használhatom?

A válasz egyértelmű: NEM!

Ahogyan mi emberek különbözünk egymástól, úgy a bőrünk sem egyforma. Ami tökéletes az egyik bőrtipushoz, az egy másiknak irritációt okoz.

Az alábbi táblázattal szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Neked, hogy a legmegfelelőbb sikosító terméket választhasd ki magadnak.

Mihez szeretnéd használni? Vízbázisú Szilikonos Vegyes
Anál szexhez Nem ajánlott Nagyon ajánlott Ajánlott
Bármilyen játékszerhez Ajánlott Nem ajánlott Ajánlott
Bio / Vegán kínálat Ajánlott Nem ajánlott Nem ajánlott
Ehető / ízesített kínálat Ajánlott Nem ajánlott Nem ajánlott
Hosszan tartó hatású Nem ajánlott Nagyon ajánlott Ajánlott
Könnyen lemosható Ajánlott Nem ajánlott Nem ajánlott
Nem hagy foltot Nagyon ajánlott Nem ajánlott Ajánlott
Nem lesz ragacsos Nem ajánlott Nagyon ajánlott Ajánlott
Olcsó Nagyon ajánlott Ajánlott Nem ajánlott
Óvszerbarát termék Nagyon ajánlott Ajánlott Ajánlott
Szenzitív kínálat Ajánlott Nem ajánlott Nem ajánlott
Vízben is síkos  Nem ajánlott Nagyon ajánlott Ajánlott

 

Amennyiben érzékeny a bőröd vagy allergiás, úgy a vízbázisú sikosítók garmadája közül választhatsz, melyek kifejezetten bőrbarát és természetes alapanyagok felhasználásával készültek!

 Érzéki hatást biztosítanak azok a sikosítók, melyek azzal fokozzák az élvezetet,hogy a használatuk során hűsítő vagy éppen melegítő hatást keltenek. Az érzékeny intim területek ettől szuper intenzíven reagálnak még a legkisebb izgatásra is.

 Sajnos sokan nem tulajdonítanak figyelmet az előjáték fontosságára, akik meg odafigyelnek, azoknak a jelentős száma kimerül a "kézimunkában". Az orális kényeztetés az egyik legizgatóbb bevezető. Ilyenkor sem kell lemondani a sikosítóról, hiszen ma már rengeteg ízben kaphatóak így nem kell letörölni azt a partneredről.

 Szeretitek a masszázst? Előfordul,hogy a masszázsból egy finom kis együttlét kerekedik? Ha a válaszod IGEN, akkor nem árt tudnod, hogy már nincs szükség külön masszázsolajra és sikosítóra, hisz kaphatóak olyan készítmények, melyek 2 in 1-ben masszázsolaj és sikosító is.

 Ha fontos számodra a környezettudatosság akkor már választhatsz a kizárólag természetes anyagokból készült sikosítók hadából, melyek választéka napról napra bővül.