Blog

Miért szedjek potencianövelőt?

Kellner Tamás
2022.03.19 15:42

Időnként felmerülhet a kérdés: ha nem sikerül teljesítenem az ágyban, akkor már kell valamilyen potencianövelő szert használnom?

 

Napjainkban, egyes kimutatások szerint a szexuális aktivitás csökkenése már a 40 évesek körében is kezd "trenddé" válni. Sajnos a kiváltó okok ismertek (stressz,megélhetési problémák, munkahelyi gondok,rohanó élet...).

Nem csoda,hogy már az esti együttlétre nem marad energia. De jó ez így?

Határozottan NEM! De mit lehet tenni ellene? Keress egy számodra megfelelő potencianövelőt!

A potencianövelők fajtái állaguk szerint:

- kapszula 

- tabletta

- folyadék

- zselé

- krém

- spray

Nézzük meg, hogy végül is mikor kell valamelyik potencianövelőt használni:

- ha a fentebb említett vágycsökkentő faktorok valamelyike fennáll

- ha már többször előfordult, hogy az ágyban csődöt mondtál

- nem vagy elégedett a szexuális teljesítményeddel (rövid ideig tart, nem megfelelő keménységű erekció)

- amennyiben vérnyomásprobléma miatt van potencia csökkenés, úgy előbb az orvossal konzultálj ezen szerek szedéséről

Ilyen esetek fennállásakor érdemes elgondolkodni valamelyik potencianövelő szer használatán. A következő kérdés,hogy milyen állagú a legmegfelelőbb. Nos mindegyiknek a hatása azonos (serkenti a véráramot, segítik az izmok ellazulását, növelik a péniszbe jutó vér mennyiségét), tehát az első kérdés az, hogy melyik használata számodra a legkomfortosabb?

- a kapszula,tabletta,zselé vagy a folyadék állag előnye a kényelmes bevitel.Megfelelő folyadékkal lenyelve, a készítménynek megfelelő idő hagyása hogy kifejtse a hatást, és máris készen állsz az aktusra.

- a krém használata bár kellemes lehet, azonban lehet hogy a párod érzékenyen reagál rá. Egyik nagy előnye a gyorsaság,hiszen közvetlenül a péniszre kell felvinni, ezáltal hamarabb felszívódva gyorsan fejti a hatását.

- a spray használata tulajdonképpen ugyan olyan mint a krémé, csak nem kell bedörzsölni,hanem egyszerűen be kell fújni a péniszt

Fontos tudni, hogy cégünk, a PotenciaMarket Webáruház által forgalmazott termékek növényi összetevőkből állnak és nem tartalmaznak semmiféle vegyi anyagot! Az általunk árusított készítmények hivatalos bevizsgáláson átestek és megfelelő tanúsítványt kaptak, így használatuk megfelelő körültekintés mellett veszélytelen.

NAGYON FONTOS: vérnyomás problémákkal küzdők csak az orvosukkal történt konzultáció és jóváhagyás után szedjenek bármilyen potencianövelő készítményt!

www.potenciamarket.hu good website for google