Minden amit tudni érdemes a potencia problémáról

Szexuális teljesítmény és potencia növelés: A bizonytalanság meghaladása

A szexuális teljesítmény és potencia növelés, valamint az alacsony önbecsülés kérdése egy olyan összetett probléma, amellyel sokan küzdenek. Az ilyen gondok gyakran megnehezítik az intimitást, és árnyékot vetnek a személyes kapcsolatokra.

A ginzeng (ginseng) egy hagyományos növényi gyógyszer, amelynek története meglehetősen hosszú múltra tekint vissza. Koreában, Kínában és Japánban az összes gyógynövény közül a legértékesebb.

Kellner Tamás
2023.03.24 12:11

Az impotencia egy orvosi kifejezés, amely arra utal, hogy egy férfi nem képes elérni vagy fenntartani a szexuális együttléthez elegendő erekciót. Ezt az állapotot merevedési zavarnak is nevezik.

Ha a merevedési funkció javításának természetes módjairól érdeklődik, számos lehetséges lehetőség van. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár ezek közül a megközelítések közül néhányat bizonyos esetekben hatékonynak találtak, nem biztos, hogy mindenkinél beválnak, és nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, ha a merevedési zavarokat valamilyen alapbetegség okozza.

A tesztoszteron az egyik legfontosabb hormon a férfiak szervezetében, és számos fontos szerepet játszik a test és az agy működésében. A megfelelő tesztoszteronszint biztosítja a megfelelő izomtömeget, csökkenti a testzsír arányát, javítja a szexuális teljesítményt, segíti a hangulatot és javítja az energiaszintet.

A Viagra (szildenafil) egy vényköteles gyógyszer, amelyet a férfiak merevedési zavarainak (ED) kezelésére használnak. Úgy működik, hogy ellazítja a péniszben lévő ereket, lehetővé téve a fokozott véráramlást és az erekciót szexuális ingerlés esetén.

A férfi klimax, másnéven andropauza megjelenéséért a hormonváltozás, azon belül is a tesztoszteron szintjének változása okolható, ez esetben a hormon csökkenése eredményezi a különféle tüneteket.

Férfi Klimax

A tesztoszteron egy hormon férfiakban és nőkben egyaránt. Képes szabályozni a nemi vágyat, a spermatermelést, elősegíteni az izomtömeg növekedését és növelni az energiaszintet. Még az emberi viselkedést is befolyásolhatja, mint például az agresszió és a versenyképesség.

Tesztoszteron Kisokos

Amíg a férfiaknál a potencia zavar okozhat nehézséget a párkapcsolatban, addig a nők jellemzően a termékenységük alulműködését érzik komoly gondnak. Mind a potencianövelő szerek között, mind a termékenységet, továbbá fogamzást serkentők között azokat a gyógyászati készítményeket érdemes elsőként kipróbálni, amelyek természetes hatóanyagokon alapulnak, következésképpen gyógynövényeket, aminosavakat, fehérjéket, vitaminokat ásványi anyagokat tartalmaznak.

Potencianövelő Kisokos

Az afrodiziákum vagy vágyfokozó olyan anyag, amely a hiedelmek szerint élénkíti a nemi vágyat és a nemi aktivitást. A természetben sok ilyen gyümölcs, fűszer és zöldség megtalálható. Ezek fogyasztása pozitívan hat az ezeket fogyasztók nemi életére. Afroditéről, a görög istennőről nevezték el mindazokat a szereket, amelyektől a szexuális vágy felkeltését vagy visszaadását főleg a férfiak remélik.

Afrodiziákumok

 

Kellner Tamás
2023.02.14 20:32

Merevedési zavarnak (erektilis diszfunkciónak, potencia zavarnak) definiáljuk azt az állapotot, amikor a férfi tartósan, huzamosabb időszakon át képtelen a szexuális aktushoz szükséges merevedés elérésére, illetve annak megtartására.

Merevedési Zavarok