Blog

potenciamarket
potenciamarket
2023.11.28 16:42

A kettősség érzése játszódhat le egy nőben, amikor úgy érzi, hogy semmi kedve a szexhez, de ettől függetlenül belemegy az együttlétbe, és még izgalmi állapotba is kerül. Egy ilyen helyzet sok kérdést vethet fel az illetőben.


Lehet, hogy már nem is vonzódik a párjához? Saját magában van a hiba, hogy nem sikerült ráhangolódnia a szexre? Nagy dilemmának tűnhet, pedig nem nehéz a válasz. Ez egy gyakran előforduló és normális jelenség, amely jellemzően a tartós párkapcsolatban élő nőkre jellemző. Hogy lehetséges az, hogy nincs meg a szexuális vágy (libidó), ennek ellenére mégis eljön az izgalmi állapot? Sokféle magyarázat létezhet, de túlnyomó többségében az ok a női szexuális válaszciklusban keresendő.

potenciamarket
potenciamarket
2023.11.20 18:43

Ha azt hisszük, hogy a napjainkban jellemző valamennyi szexuális irányultsággal és preferenciával képben vagyunk, nagyot koppanhatunk, hiszen az átlagember valójában azoknak csak kis részletét ismeri.

Az utóbbi évtizedek szabadabb önkifejezési és önmegvalósítási lehetőségei, az önmagunk felvállalását hirdető mozgalmak, valamint a (közösségi) média hathatós segítségének köszönhetően azonban egyre többet és tudhatunk meg ezekről a preferenciákról, és azok egyre inkább elfogadottá válnak. Az egyik ezek közül a szexuális preferenciák közül nem más, mint az aszexualitás.

potenciamarket
potenciamarket
2023.10.28 08:33

A szomszéd dörömböl a falon. „Kicsit csendesebben intézzék a szexuális életüket!”.

 Ki ne hallott volna már ilyen és ehhez hasonló sztorikat, amikor egy másik lakó nem tudott aludni, mert a szomszéd lakásban hangosan szeretkeztek. Igen, szexelni csendben is lehet, de hangosan is, már-már zavaróan hangosan. Az már más kérdés, hogy a fal túloldalán ténylegesen nem tudnak pihenni vagy csak az irigység beszél belőlük. Pedig a nyögések és sikoltozások természetes velejárói a szexnek. A hangerő pedig sok mindentől függ.

potenciamarket
potenciamarket
2023.10.17 12:20

Egy olyan világban, amelyet egyre inkább a technológia vezérel, nem meglepő, hogy a társkereső alkalmazások forradalmasították az emberek kapcsolatteremtésének és kapcsolatépítésének módját.

 Az olyan platformok, mint a Tinder, a Bumble vagy a Grindr teljesen átalakították a társkereső világot. Manapság már minden eddiginél könnyebb a potenciális partnerekkel való találkozás, és ez a digitális fejlődés jelentős hatást gyakorolt a szexuális kapcsolatok világára is.

potenciamarket
potenciamarket
2023.09.26 13:55

Megszakított közülés – hivatalosan ez a neve annak, amikor a férfi kihúzza a péniszét szexpartnere hüvelyéből még azelőtt, hogy magömlése lenne.

 A közösülés ezen módját, latinul coitus interruptust, sokan fogamzásgátlásként is alkalmazzák – vagy legalábbis próbálják alkalmazni, azt remélve, hogy a spermiumok nem jutnak el a hüvelyig. Vagy kevesebben jutnak el oda.

potenciamarket
potenciamarket
2023.09.18 14:10

Egy olyan világban, ahol egyre inkább a külsőségek számítanak, a testkép életünk kulcsfontosságú aspektusává vált. Nemcsak önbecsülésünket és mentális egészségünket befolyásolja, hanem szexuális életünkben is jelentős szerepet játszik.

 Az egészséges szexuális élet magában foglalja a fizikai, érzelmi és pszichológiai jóllétet, és az, ahogyan a testünket látjuk, nagymértékben befolyásolhatja szexuális élményeinket is. A testkép és a szexuális élet közötti kapcsolat tehát meglehetősen bonyolult.

potenciamarket
potenciamarket
2023.08.28 14:47

Sima, bordázott, rücskös, sötétben világítós, ízesített. Hogy mi a közös bennük? Mindegyik óvszer.

 Az óvszer története évezredekre nyúlik vissza, bár őseink mai szemmel nézve igen érdekes megoldásokat használtak óvszer gyanánt. Bárhogy is, az óvszerek (köznapi nyelven koton vagy gumi) a nem kívánt terhesség, valamint a nemi úton terjedő betegségek megelőzésére készült termékek. Ezek a diszkrét, mégis erőteljes védelmet nyújtó „gátak” évszázadok óta kulcsszerepet játszanak a szexualitás világában.

potenciamarket
potenciamarket
2023.08.16 12:01

„Emlékszel még az első csókodra?” – teszik fel néha a kérdést az embernek. Általában ez egy olyan pillanat az ember életében, amelyre jól emlékszik.

 Persze, mivel ez az első alkalom, hogy az ajkak találkoznak, vélhetően egy kis ügyetlenkedés, esetleg kínos érzés is párosult hozzá, de mindenképpen felejthetetlen élményként szerepel mindenki életben. Később, amikor már az ember sokszor csókolózott, az abban rejlő intimitás is a felszínre tör.

potenciamarket
potenciamarket
2023.07.27 14:03

Manapság rengetegféle pornó létezik, és könnyű elveszni a lehetőségek tengerében.

A pornónak van azonban egy olyan mellékszála, amelyet a Covid világjárvány hívott életre, az elmúlt időszakban egyre népszerűbb, és a trend nem is látszik megtörni. Ez pedig nem más, mint az audioerotika. Az audioerotika kiváló alternatívája a vizuális pornónak, amint azt a közelmúltban alapított ilyen jellegű, kizárólag hangra összpontosító cégek sokasága is bizonyítja. A pornófogyasztási szokások megváltozásának számos oka lehet, különösen most, amikor az etikus pornót is egyre többen keresik.

potenciamarket
potenciamarket
2023.07.12 14:31

Mindannyian szeretünk a csúcson lenni. Van, aki ezt különféle készítmények nélkül éri el, míg mások orvosi szerekkel. Akadnak azonban – a világon mindenhol – olyanok, akik a természetes vágyfokozókban bíznak.

 Amennyiben túllépünk a pezsgő–csokoládé–osztriga szentháromságon, rengeteg olyan természetes anyagot ismerhetünk meg, amelyek segítenek a libidót növelni. Nagyon sok ilyen anyagról hallhattunk már a hétköznapokban is, de rengeteg olyan afrodiziákum van, amely egészen biztosan újdonság lesz a számunkra.

potenciamarket
potenciamarket
2023.06.27 14:58

Az ember sokféleképpen képes magának örömet okozni. Az élet számos területe alkalmas arra, hogy boldogsághormonok szabaduljanak fel bennünk.

Így van ez a szexben is, de lehetnek olyan élethelyzetek, amikor magunkra vagyunk utalva ezen a téren. A maszturbáció a fiataltól kezdve egészen idős korig lehetőséget kínál a kielégülésre.

potenciamarket
potenciamarket
2023.06.22 14:34

Misszionárius, 69, lovagló, cowgirl, kanál, kutya, helikopter, stb. Mintha egy vetélkedőn vennénk részt. Mi a közös a fenti kifejezésekben?

 Nos, igen. Ezek szexuális pózok, illetve csak néhány példa azoknak végtelen tárházából.

potenciamarket
potenciamarket
2023.05.30 13:31

Ha szülőket arról kérdeznek, hogy mi volt a legnagyobb örömük a kapcsolatukban, jobbára egyből rávágják, hogy a gyermek vagy gyermekek születése.

Amikor egy nő szülő lesz, egyszerre rengeteg változást tapasztal a napi rutintól kezdve egészen a testén bekövetkezett változásokig. Ez egy új időszámítás kezdete fizikai, pszichológiai és érzelmi értelemben is.

potenciamarket
potenciamarket
2023.05.17 17:19

Mióta létezik mozgókép, lényegében azóta léteznek erotikus felvételek is. Természetesen réges-régen a szexualitásról mozgóképet készíteni nem volt erkölcsös dolog, sőt, bizonyos kultúrákban, országokban büntetést is vont maga után.

 Magyarországon a szexvideók a rendszerváltáskor kezdtek beszivárogni a nagyközönséghez. Voltak szexmozik, videókabinok a szexshopokban, valamint az ismerőstől átmásolt VHS-kazetták. A 2000-es évek közepétől viszont teret nyertek az online szexvideók, és ezzel egy új időszak kezdődött.

potenciamarket
potenciamarket
2023.04.27 13:33

Bácsi bemegy a bordélyházba, és azt mondja a Madámnak: Nőt akarok.
Madám: Bácsi, túl van már maga azon.
Bácsi: Ja, akkor fizetnék.


Szól a vicc az idősek szexuális élete és a demencia kapcsolatáról, pedig az, hogy valaki idős, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne szexuális élete.

potenciamarket
potenciamarket
2023.04.19 17:29

Egyéjszakás, bevállalós típus vagy? Esetleg a monogámia megszállottja? A szexuális partnerek száma az életünk során nagyon különböző lehet. Lehet, hogy valaki százas vagy ezres nagyságrendben gondolkozik, de akadnak olyanok is, akik az egykezükön meg tudják számolni az életükben addig előforduló partnereik számát.

Ez az adat az életkorral általában nő, amíg egy ember meg nem állapodik. Persze vannak olyanok is, akiket a tartós kapcsolat vagy a házasság sem tart vissza attól, hogy újabb „skalpot” szerezzenek. Mivel ez az adat mindenkinek a magánügye, nehéz erre vonatkozó statisztikákat találni, hiszen a szám sokaknál kényes információnak számít.

potenciamarket
potenciamarket
2023.03.29 15:42

Eljutni a csúcsra nem mindig egyszerű, sem túrázással, sem szexszel. Míg a férfiak orgazmusának egyértelmű jelei vannak, addig ez a nőknél nem nyilvánvaló.

Sok nőnek nehéz eljutni a csúcsra férfi partnerével, aminek számos oka lehet. Egy tanulmány kimutatta, hogy a nők körülbelül 25-30%-a állítja, hogy problémái vannak az orgazmussal, míg a férfiaknak csak 5%-a mondja ugyanezt. És összességében 4 nőből 3 nyilatkozik úgy, hogy nem éri el az orgazmust szex közben. Ez annyira komoly probléma, hogy a kutatók nevet is adtak a jelenségnek, ami nem más, mint az „orgazmusszakadék” („orgasm gap”).

potenciamarket
potenciamarket
2023.03.22 18:05

„Bocs, elmentem.” A tinédzserektől kezdve egészen az aktív szexuális életet élő emberekig, ez az a mondat, amelyet egyik fél sem szeret hallani.

Ilyenkor sok férfi úgy érzi, hogy a hálószobában való jártassága erősen csorbul, míg a másik nem képviselői vagy megértően azt mondják, hogy: „Semmi baj, majd legközelebb”, vagy ők is csalódnak, mert még nem feltétlenül jutottak el a csúcsra.

potenciamarket
potenciamarket
2023.03.02 14:42

A nőknél a hüvelyszárazság olyan probléma, amely számos hasonlóságot mutat a férfiak potenciazavaraival.

 Mindkét jelenség nagyon elterjedt, és a közhiedelemmel ellentétben nem csak érettebb korban jelentkezhet. Mindkét probléma súlyos gondokat okozhat fizikálisan és mentálisan egyaránt, és mindkét esetben elsődleges, hogy kiderítsük a háttérben meghúzódó okokat.

potenciamarket
potenciamarket
2023.02.16 15:28

Az idő múlik, és ez ellen tehetetlenek vagyunk. Nincs mese.

A férfiaknál általában a 30-as éveikben jelentkezik először a felismerés, hogy öregszenek. Pedig őket még szinte generációs szakadék választja el azoktól a férfiaktól, akik már a negyvenes éveik végén, ötvenes éveik elején járnak.

potenciamarket
potenciamarket
2023.01.25 09:36

A méret a lényeg….De vajon a nőknél is?

A 18. században jelent meg az a teljesen alaptalan tévhit, hogy ha a hüvely tágabb, az azt jelenti, hogy a nő könnyűvérű, vagyis nagyon sok partnere volt korábban. Ma már szerencsére az emberek többsége (remélhetőleg) tisztában van vele, hogy ez egy teljesen alaptalan elgondolás. Persze ettől függetlenül a túlságosan kitágult hüvely nagyon gyakori probléma, és rengeteg kellemetlenséget okozhat.

potenciamarket
potenciamarket
2023.01.16 14:56

Nem MELLesleg...

A modern nők túlnyomó többsége tisztában van azzal, hogy a mellek megfelelő egészsége, ápolása és gondozása nagyon fontos. Amennyiben azonban az aktuálisan szépnek talált forma vagy méret nem adott, a hölgyek túlnyomó többsége nagyon kényelmetlenül érezheti magát a mindennapokban, a társasági összejöveteleken vagy akár a párjával közösen, intim helyzetben eltöltött időben.

potenciamarket
potenciamarket
2022.12.24 10:50

An(n)ál közelebb a „művészbejáróhoz”

 

Ami az anális szexet illeti, nagyon sok mítosz él róla a világban. Mint minden más szexuális aktusnál, ebben az esetben is keringenek tévhitek, de úgy tűnik, hogy itt még több a fals információ, mint a többi típusú együttlét kapcsán. Ez talán részben annak köszönhető, hogy az anális szexszel kapcsolatban sokkal több a tabu. 

A női orgazmus nyomában – Van megoldás, ha nem megy

A női orgazmust sokak körében még ma is rejtély övezi. Sokáig jóval kevesebb figyelmet kapott, mint a férfiak orgazmusa, aminek több oka is van. Egyrészt jóval kevésbé látható és egyértelmű, mint a férfiak esetében, ráadásul sokáig biológiai háttere sem volt ismert.

Spermák maratonfutása,avagy minden, amit az ondóról tudni szeretnél

 

Minden egyes spermium ötöslottó szintű esélyekkel indul, amikor útnak ered, hogy ő legyen a befutó, megszerezze a hőn áhított győzelmet, és ezzel megtermékenyítse a petesejtet.

potenciamarket
potenciamarket
2022.11.15 17:13

De mit esznek rajta?

A jelenet bizonyára mindenkinek ismerős. Egy diszkóban, bárban vagy házibuliban azt látjuk, hogy egy kevésbé csinos vagy vonzó nőt vagy férfit körülrajonganak az ellenkező nem tagjai, bókokkal illetik és hízelegnek neki, miközben más, akár csinosabb vagy vonzóbb társai a bárpultot támasztják arra várva, hogy felkeltsék valaki érdeklődését. „Na, de mit esznek rajta?” Tesszük fel ilyenkor magunknak a kérdést

potenciamarket
potenciamarket
2022.10.31 12:24

Van benne potenciál

 

Utópisztikus álom, hogy a férfiak mindig készen állnak arra, hogy partnerüket teljes mértékben elvarázsolják a lepedők alatt. Nincs két egyforma férfi, így nincs két egyforma szexuális étvágy sem. Számtalan olyan dolog történhet az életünkben, ami kihatással van a libidóra.

potenciamarket
potenciamarket
2022.10.26 18:56

A Covid és a merevedési zavarok – nem csak mítosz!

A 3 éve megjelent Covid teljesen megváltoztatta az életünket. A Földnek nagyon kevés olyan szeglete van, ahol nem éreztette hatását. Mindennapjaink része lett, és egészségünkre a poszt-Covid tünetein keresztül még hosszú idővel a betegség lefolyása után is befolyással bír.

Mely növényekből készülnek a potencianövelő készítmények?

Ha valaki megnézi az egyes potencianövelő készítmények (legyen az kapszula,pirula,krém,gél,
spray vagy tea stb) összetevőit, láthatja hogy különféle egzotikus növényekből állítják össze.
Azt gondolom,hogy nem árt megismerni ezeket az alkotó elemeket...

potenciamarket
potenciamarket
2022.03.19 15:42

Időnként felmerülhet a kérdés: ha nem sikerül teljesítenem az ágyban, akkor már kell valamilyen potencianövelő szert használnom?

 

potenciamarket
potenciamarket
2021.11.14 16:22

Sokan teszik fel a következő kérdést: bizonyos kort elérve tapasztalják ,hogy tágabbak lesznek odalenn, ezért az együttlétet nem érzik olyan intenzívnek.

"Kell- e használni valamilyen szűkítő krémet? Vagy inkább valamilyen műtéti megoldáson gondolkozzak?"

 

 

 

Miért olyan hatásos a RHINO potencianövelő kapszula?

A RHINO potencianövelő kapszulák,magyarországi megjelenésük óta az egyik legsikeresebb termék a piacon!

potenciamarket
potenciamarket
2021.04.14 17:20

Kedves Olvasó!

Elhatároztuk,hogy megosztjuk veletek vásárlóink tapasztalatait a termékeinkkel kapcsolatban.

Nagyjából mindenkinek ugyanazokat a kérdéseket tettük fel az általuk vásárolt termékekről,

s meglepődve tapasztaltuk,milyen jól fogadták a felkérésünket. A megjelenített név természetesen

nem a valódi neve a válaszadónak (senkinek nem szeretnénk az intim szféráját felfedni) de a kora

és neme valóságos. Nos akkor